Frit valg

Frit valg.   Fleksibilitet.   Muligheder.   Sådan ser verden ud i dag.

 

Ikke mindst den verden som er din og vores, med optikeren i centrum omkranset af sine kunder og sine produkter.

 

Mulighederne er mange, for kunderne kan ikke blot få hjælp til forbedret syn via sin optiker. Websites og øjenkirurgi er alternativer for den voksende kundemængde, der ikke blot ønsker forbedret syn, men også skeler til sikkerhed, priser, udseende og bekvemmelighed.

 

Netop de mange aspekter i købet bør gøre optikeren til det
foretrukne valg i forhold til websites, hvor standard løsninger efterlader kunden uden butikkens fleksibilitet og optikerens faglige kompetence.

 

Øjenkirurgi vil sikkert tiltale mange, fordi det umiddelbart forekommer nemt og hurtigt over-
stået. Dog er der risici forbundet med operationerne, ligesom effekten af indgrebet vil mindskes over tid. Det er usikkerhedsmomenter vi ikke genkender ved kontaktlinse- eller brillebrug.

 

Derfor ser vi lyst på optikerens fremtid, når det erindres, at udsøgt service, sikre produkter og et højt uddannelsesniveau hos alle medarbejdere er nøglen til kundernes tilfredshed.

 

Det frie valg slutter dog ikke ved optikerens indgangsdør. Herefter står valget mellem briller i alle farver og former og kontaktlinser om hvilke, man næsten kan sige det samme. Når jeg besøger optikere i Danmark, Norge eller Sverige, har jeg ofte hørt udsagnet "kontaktlinsekunder er mere loyale end brillebærere". Hvis det er sandt, så må spørgsmålet jo lyde; hvordan får vi så flere kontaktlinsebærere, der kan sikre en stabil indtjening til butikken?

 

Det spørgsmål vil vi gerne hjælpe dig med at besvare, og vi tror på, vi kan.

 

Som uafhængig, privatejet linsegrossist, med flere verdens omspændende producenter som leverandører, opererer vi med fleksibilitet som vort varemærke.

 

Fleksibiliteten skabt gennem vort unikke produktkendskab, vor erfaring i de markeder vi betjener, samt vores vilje til at indgå i dialog med dig, om lige netop dine muligheder for at skabe løsninger til trofaste, såvel som nye kunder.


Vi gør os umage hver dag, alt andet ville ikke være iorden.